top of page
Over-Disco-Bingo-Muur.jpg

OVER DISCO BINGO

Laten we ons even voorstellen: wij zijn DJ Mike en Yordi de Bingo Master. In 2013 zijn we gevraagd om iets leuks te doen voor onze stamkroeg in Den Haag. Dat werd Disco Bingo; bingokaarten gevuld met bekende popsongs. Iedere gast krijgt een kaart, de bingoballen bepalen welke muziek er wordt gedraaid. De muziek varieert van de jaren 80 tot nu, allemaal Top 40 muziek. Naast een spelletje bingo, mag er natuurlijk gedanst worden!

 

Alleen bingo spelen vonden we niet genoeg, er moest iets extra's bij. Dat werd het alom gevreesde Valse-Bingo-Rad oftewel The Wheel of Shame! Bij een bingo mag de deelnemer het podium op klimmen en wordt de bingo gecontroleerd. Is die goed, krijg je een mooie prijs.

Maar bij een valse bingo gaan we draaien aan het rad. En dan verwachten een tegenprestatie in de vorm van zingen, dansen, twerken, air guitar spelen of wat er op het rad verschijnt! Ook bij dubbele bingo's draaien we aan het rad, dan gaan we namelijk battelen om de prijs. En als blijkt dat er aan het einde van de show te weinig aan het rad is gedraaid, verzinnen we wel een reden om tóch het rad in te zetten. Zo vult ongeveer anderhalf uur zich met hilarische momenten waarin het publiek actief meedoet.

 

Dit zorgt al jaren voor drukbezochte avonden. Menig kroeg is al plat gespeeld. En we worden regelmatig gevraagd voor feesten en partijen door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ook voor uw evenement zijn we inzetbaar. Deze activiteit leent zich uitermate goed voor bedrijfsborrels, als teambuilding, voor bruiloften, verjaardagen, festivals en allerlei evenementen.

Disco Bingo komt het best tot zijn recht vanaf een man of 35 en kan met zeker 350 man gespeeld worden, Heeft u een groter publiek? Ook dat is in overleg te realiseren. Disco Bingo is geschikt voor iedere leeftijd. Eventueel hebben we een speciale Kids Editie voor de kleintjes.

Om Disco Bingo te spelen is natuurlijk professionele apparatuur nodig voor licht en geluid. Beschikt u hier niet over? Geen probleem, we kunnen alles voor u verzorgen. Vraag naar meer informatie.

Tijdens de lockdowns hebben we dagelijks Disco Bingo vanuit onze studio verzorgd voor zakelijke en particuliere gelegenheden. Via Zoom of Teams komen we dus ook bij u thuis, indien gewenst.

Vraag naar meer informatie via live@discobingo.com.  

Of bel met Yordi (06-24 65 31 37) of DJ Mike (06-41 13 14 99.

bottom of page