top of page
Over-Disco-Bingo-Muur.jpg

OVER DISCO BINGO

Laten we ons even voorstellen: Ik ben Yordi (links op de foto), Bingo Master pur sang met een rugzak vol kennis, feitjes over muziek. Het bingoleven zit in mijn bloed, in mijn DNA. Ik kom uit een familie van Bingo Masters, mijn overgrootvader was de Mister Miyagi van de Bingo. En ik ben DJ Mike. Sommigen zeggen dat ik een muzikaal genie ben, de enige echte dokter pop, een wandelende popencyclopedie, the Chosen One. Sommigen zeggen dat.

 

In 2013 in de krochten van Den Haag werd het idee geboren. Yordi en DJ Mike zaten verveeld in hun stamkroeg. Yordi vertelde DJ Mike voor de zoveelste keer, dat hij Bingo Master is met een rugzak vol muziekkennis. DJ Mike vertelde Yordi op zijn beurt wat de titel van deze plaat nou weer was. En als een donderslag bij heldere hemel... Het duo keek elkaar aan! “Weet je wat wij moeten doen?”, zei Yordi tegen Mike, “EEN MUZIEKBINGO, brulden ze tegelijk!”

 

Dit werd Disco Bingo; bingokaarten gevuld met bekende songs. Iedere gast krijgt een bingokaart en een stift. De Bingo Master draait aan de bingomolen en de bingoballen bepalen welke muziek de DJ draait. De muziek varieert van de jaren 80 tot nu, alleen maar grote hits. De perfecte combinatie van bingo en dans! Want er mag gewoon gedanst worden.

 

Alleen bingo spelen vonden we niet genoeg, er moest iets extra’s bij. Dat werd het alom gevreesde Valse-Bingo-Rad oftewel The Wheel of Shame! Bij een Disco Bingo mag de deelnemer het podium op klimmen en wordt de bingo gecontroleerd. Is die goed, krijg je een mooie prijs.

 

Maar is die vals!!!! Dan draaien we aan het rad en verwachten een tegenprestatie!

Dat kan zijn: zingen, dansen, twerken, air guitar spelen of wat er op het rad verschijnt!

Ook bij dubbele bingo’s draaien we aan het rad en zullen de kandidaten battelen om de prijs. En als blijkt dat er aan het einde van de show te weinig aan het rad is gedraaid, verzinnen we wel een reden om tóch het rad in te zetten. Zo vult ongeveer anderhalf uur zich met hilarische momenten waarin het publiek actief meedoet.

 

Dit zorgt al meer dan 10 jaar voor drukbezochte avonden. Menig kroeg is platgespeeld. En we worden regelmatig gevraagd voor feesten en partijen door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ook voor uw evenement zijn we inzetbaar. Deze activiteit leent zich uitermate goed voor bedrijfsborrels, als teambuilding, voor bruiloften, verjaardagen, festivals en allerlei evenementen.

Disco Bingo komt het best tot zijn recht vanaf een man of 35 en kan met zeker 350 man gespeeld worden, Heeft u een groter publiek? Ook dat is in overleg te realiseren. Disco Bingo is geschikt voor iedere leeftijd. Eventueel hebben we een speciale Kids Editie voor de kleintjes.

Om Disco Bingo te spelen is natuurlijk professionele apparatuur nodig voor licht en geluid. Beschikt u hier niet over? Geen probleem, we kunnen alles voor u verzorgen. Vraag naar meer informatie.

Tijdens de lockdowns hebben we dagelijks Disco Bingo vanuit onze studio verzorgd voor zakelijke en particuliere gelegenheden. Via Zoom of Teams komen we dus ook bij u thuis, indien gewenst.

bottom of page